Eten laten bezorgen? Maak kennis met de Surinaamse keuken!

ELST – Soms hebben we gewoon eens zin om lekker gemakkelijk te doen. Geen zin om te koken, maar ook geen zin in fastfood. Of het werk is nog niet af en er moet worden gegeten op de zaak. Dan is er voor u Eethuis SU, specialisten in de Surinaamse keuken. Bijzondere gerechten, die u gewoon thuis of op het werk kunt laten bezorgen.

De buitengewoon smakelijke surinaamse keuken is een culinaire mix, afkomstig van verschillende culturen. Javaans, Creools, Hindoestaans en nog wel meer culturen hebben invloed gehad op het ontstaan van surinaamse gerechten. Dat maakt de Surinaamse keuken zo speciaal. Roy Bisai eigenaar van Eethuis SU, nodigt u uit om de authentieke smaken van Surinaamse gerechten te ontdekken.

Eenvoudig vanaf vrijdag 21 oktober 2016 per telefoon of via de website te bestellen om te laten bezorgen. Of het nu om speciaal belegde broodjes, lunchgerechten of een complete warme maaltijd gaat, de menukaart van Eethuis SU biedt een ruime keuze uit de Surinaamse keuken. En heeft u vragen over bijvoorbeeld ingrediënten? De bezorgers hebben alle kennis in huis u hierover te informeren, zij helpen zelf namelijk ook in de keuken.

Aan specifieke wensen wordt door Eethuis SU extra aandacht besteed. Zo  kunnen er ook vegetarische of veganistische maaltijden worden besteld en mensen met een glutenallergie kunnen natuurlijk ook bij Eethuis SU terecht. Loopt het water u al in de mond? Kijk dan eens op www.eethuissu.nl of bel: 0481-762700. Eethuis SU is gevestigd aan de Pascalweg 24 / unit 32, industrieterrein Elst.

img-20170213-wa0001